На Вінниччині озброєний житомирянин напав на таксиста: викрав гроші та авто

  У Вінницькій області вночі 30 серпня чоловік напав на таксиста. Він, погрожуючи пістолетом, викрав у водія мобільний телефон, гроші та авто.

 

  Про це повідомляє поліція Вінницької області.

  "Повідомлення про злочин до поліції надійшло о 3:00 30 серпня від 28-річного таксиста. Невідомий чоловік, якого віз потерпілий, попросив зупинитись біля одного з сіл Вінницького району. Погрожуючи пістолетом та здійснивши кілька пострілів, зловмисник заволодів його автомобілем "Чері Амулет" та особистими речами", - йдеться у повідомленні.

  Правоохоронці ввели оперативний план "Перехоплення".

  "Через кілька годин поліцейські з'ясували, що викрадений автомобіль рухається в напрямку сусідньої Хмельницької області. Отриману інформацію оперативники передали колегам з Старокостянтинівського району, які й затримали зловмисника", - зазначають у поліції.

  Правопорушником виявився 25-річний житель Житомирської області. В червні цього року він звільнився з місць  позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення майнового злочину. 

  Його затримали. Відкриті кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 187 (Розбій) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Молодику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі. 

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework