На Житомирщині колишню головну бухгалтерку обласної державної установи оштрафували за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією

  Житомирською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді адміністративного протоколу за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП стосовно колишнього головного бухгалтера Житомирської регіональної державної лабораторії Держслужби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

  Йдеться про те, що будучи, відповідно до закону, суб’єктом відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, чиновниця порушила вимоги ч. 2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції».

  Зокрема, несвоєчасно без поважних причин подала декларацію особи, яка припинила діяльність, пов’язану з  виконанням  функцій держави або місцевого самоврядування. Звільнившись з посади у 2018 році, подала декларацію не до  01.04.2019, а  лише через два місяці - 08.06.20219. Пояснюючи у суді причину такого спізнення, сказала, що просто забула.

  Ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП та застосовано штраф на суму 850 грн.

 Пресслужба прокуратури Житомирської області

 

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework