11 вересня на маршрути Житомира вийшло 11 нових тролейбусів білоруського виробництва

  11 вересня на маршрути Житомира вийшло 11 нових тролейбусів білоруського виробництва. За словами заступника житомирського міського голови Олександра Шевчука, тролейбуси виїдуть у кожен мікрорайон – по 2-3 на кожен маршрут.

   Олександр Шевчук розповів Суспільному, що нові тролейбуси пройшли технічне обслуговування – зауважень до білоруських виробників немає: "Проведено технічне обслуговування, тролейбуси застраховані, є закріплені водії, встановлені валідатори".

До Житомира прибули ще 11 нових тролейбусів білоруського виробництва

  "Щоб не створювати привілеї тому чи іншому району, завтра вони виїдуть на всі маршрути: 2-3 на кожен маршрут".

  Ірина Степанова водійкою працює майже п'ять років – каже, що новий тролейбус вже протестувала, якістю лишилась задоволена, адже в тролейбусі є кондиціонери і в кабіні водія, і в салоні. Також тролейбуси мають функцію автономного ходу і у випадку ДТП зможуть його об'їхати на акумуляторах.

  Наступна партія з 11 тролейбусів має прибути до Житомира у жовтні. Всього, згідно з угодою з білоруським виробником, до кінця 2020 року Житомирське трамвайно-тролейбусне управління має отримати 50 тролейбусів. Вартість однієї машини – 187 тисяч 800 євро.

 

Автор: Леонід Харшан

Камера: Ігор Грач

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework