У Бердичеві взяли під варту усіх трьох підозрюваних у незаконному позбавленні волі та побитті людини

  За процесуального керівництва Бердичівської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом незаконного позбавлення волі людини, вчинене з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, що супроводжувалося заподіянням потерпілому фізичних страждань (ч. 2 ст. 146 КК України)

   Наразі процесуальним прокурором забезпечено розгляд клопотань щодо обрання трьом підозрюваним особам запобіжних заходів.

  Ухвалами Бердичівського міськрайонного суду від 10, 11 та 12 вересня 2020 року усім трьом підозрюваним обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

  За даними слідства, 33-річний житель міста Бердичева, разом із  своїми двома спільниками, 1982 та 1986 років народження, у своєму помешканні силоміць утримували у неволі чоловіка, вчиняли над ним насильство та  знімаючи знущання на відео, яке транслювали онлайн у мережі Інтернет на створеному відеоблозі.

  Під час обшуку у квартирі виявлено потерпілого, у якого лікарі діагностували черепно-мозкову та інші травми, а також вилучено техніку, за допомогою якої вчинявся злочин.

  Певний час підозрювані переховувалися від слідства та були оголошені у розшук, однак правоохоронцями встановлено їх місцезнаходження та взято під варту.

  Досудове розслідування проводить Бердичівський відділ поліції.

 

Бердичівська місцева прокуратура

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework