Житомирський ОАС — лідер за кількістю розглянутих справ серед судів свого округу

  У Житомирському окружному адміністративному суді штатна чисельність суддів становить 25 осіб, фактична чисельність — 18.

  За даними аналітичної інформації щодо роботи окружних адміністративних судів Сьомого апеляційного адміністративного округу за січень - серпень 2020 року Житомирський окружний адміністративний суд має найбільші показники середньомісячного надходження справ і матеріалів та середньомісячної кількості розглянутих справ і матеріалів. Про це повідомляє прес-служба судової установи, - розповідає sud.ua.

  Так, у січні – серпні 2020 року показник середньомісячної кількості справ і матеріалів, що надійшли на розгляд до одного судді: у Житомирському ОАС – 179, у Хмельницькому ОАС - 68, у Вінницькому ОАС та Чернівецькому ОАС - 40 та 31 відповідно.

  За вісім місяців 2020 року суддями окружних адміністративних судів округу розглянуто 21929 справ і матеріалів, з них 12799 справ і матеріалів розглянув Житомирський окружний адміністративний суд, що у 2,4 рази більше, ніж в аналогічному періоді минулого року (5344).

  За цей період суддями окружних адміністративних судів округу розглянуто 16246 справ, з яких 9090 справ розглянуто суддями Житомирського ОАС, зокрема, із задоволенням позовних вимог 8038 справ.

  Відомо, що у Житомирському окружному адміністративному суді штатна чисельність суддів становить 25 осіб, фактична чисельність – 18.

 Зазначається, що територіальна юрисдикція Сьомого апеляційного адміністративного суду розповсюджується на апеляційний округ, що включає Вінницьку, Житомирську, Хмельницьку та Чернівецьку області.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework