Безкоштовне тестування на COVID-19 для дітей пільгових категорій погодив виконавчий комітет

  Виконавчий комітет Житомирської міської ради прийняв рішення проводити обстеження на COVID-19 методом ПЛР-діагностики на безкоштовній основі у Дитячій лікарні імені В.Й. Башека.

   Згідно з рішенням безкоштовне обстеження буде надаватись дітям, які перебувають на стаціонарному лікуванні в комунальному закладі, дітям, які потребують госпіталізації за направленням лікаря, дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування, дітям-інвалідам за направленням лікаря, - повідомляє пресслужба міської ради. 

  Також діти та дорослі, які будуть брати участь в культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних та інших заходах, організатори яких вимагають від учасників наявності попереднього ПЛР – тестування, за клопотанням керуючого справами виконавчого комітету міської ради, керівників відповідних департаментів, управлінь або служб  міської ради та за погодженням із заступнницею міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради М.О.Місюровою також зможуть пройти безкоштовне тестування.

  Відповідно до рішення, виконавчий комітет надав дозвіл комунальному підприємству «Дитяча лікарня  імені В.Й. Башека» Житомирської міської ради проводити тестування на COVID-19 методом ПЛР-діагностики на платній основі всім іншим особам, які виявили бажання пройти таке обстеження.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework