У Житомирській області 48 працівників закладів освіти захворіли на коронавірус, 12 шкіл закрили на карантин

  У Житомирській області 12 шкіл закрили на карантин через виявлений коронавірус в працівників та учнів. Всього захворіли 48 працівників закладів освіти та 12 дітей.

   Про це під час брифінгу розповіла заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко, - зазначає zhitomir.info.

  «В області закриті 12 шкіл і 10 садочків. У 12 школах не працює 37 класів. Захворіли 48 працівників освіти і 12 дітей. А в садочках захворіли 2 дітей і 28 працівників. Всього з 1 вересня захворіли 14 дітей, 8 з яких знаходяться у лікарні », – зазначила Наталія Остапченко.

  Прессекретар голови ОДА Юрій Мельник уточнив Житомир.info, що є в деяких населених пунктах закриті лише класи, а є випадки, де закриті повністю школи. Також він назвав ОТГ та райони, де є карантин у навчальних закладах.

  «У Любарській ОГТ закрита школа, в Чуднівській ОТГ – клас, Коростишівській ОТГ– клас і школа, Брониківській ОТГ – клас, Вільшанській та Високівській ОТГ - школи, а також у Коростені - класи, Житомирі - міський колегіум, Бердичеві - школа, Ємільчино – класи, в Коростенському районі – класи, Черняхівському районі – класи і школа, в Романівському районі закриті класи», – уточнив Юрій Мельник.

  Інформацію про населені пункти, в яких закриті садочки на карантин, в ОДА пообіцяли надати пізніше.

 

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework