На Житомирщині дві лікарні другої хвилі почали надавати допомогу хворим на COVID-19

  На Житомирщині центральна районна лікарня Хорошева та житомирська центральна міська лікарня №2 почали надавати допомогу хворим на COVID-19. Таким чином в області збираються розвантажити першу міську лікарню Житомира та міську лікарню Коростеня.

  Про це 21 вересня під час брифінгу розповів очільник обласного управління охорони здоров'я Микола Суслик, - зазначає suspilne.media.

  За його словами, перша міська лікарня Житомира мала 71% завантаженості ліжкового фонду, а міська лікарня Коростеня – 79%. На брифінгу 7 вересня Микола Суслик говорив, що облдержадміністрація надіслала лист Міністру охорони здоров'я з проханням підключити для надання допомоги хворим на коронавірус лікарні другої хвилі у Хорошеві та Житомирі.

  "Ми вже отримали такий дозвіл від Міністра охорони здоров'я, – поінформував Микола Суслик. – 90 ліжок в житомирській міській лікарні №2 і 50 ліжок по Хорошеву включені для надання допомоги з другої хвилі. На цих ліжках у Хорошеві вже 29 пацієнтів, а у другій житомирській міській лікарні – 38 пацієнтів".

  За словами Миколи Суслика, станом на 21 вересня в області є перевантаження ліжкового фонду в Овручі, але зі зміною маршрутів пацієнтів з COVID-19 цю лікарню також планують розвантажити.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework