Старший оперуповноважений з Житомирщини постане перед судом через скоєння ДТП із потерпілим

  До суду направлено обвинувальний акт відносно старшого оперуповноваженого Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

  Слідством встановлено, що 11 листопада 2019 року у селі Волиця Андрушівського району Житомирської області правоохоронець, перебуваючи за кермом автомобіля «Hyundai Tucson», не переконавшись у безпечності виконання маневру, виїхав на зустрічну смугу дорожнього руху для виконання обгону, де зіштовхнувся із автомобілем «ВАЗ 2104». У результаті ДТП пасажирка «ВАЗ 2104» отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.
 
  Таким чином, старший оперуповноважений обвинувачується у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілій середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 286 КК України).
   
  Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому. Процесуальне керівництво – Житомирська обласна прокуратура. Оперативний супровід – Управління внутрішньої безпеки в Житомирській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

 Новини Житомира

 

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework