На Житомирщині батько намагається поновити права на дитину, з якою не бачився 8 років

  23 вересня у Пулинах суд щодо поновлення батьківських прав Віктора Побережника не відбувся через неявку позивача. Батько намагається поновити права на дитину, з якою не бачився 8 років.

   Про це Суспільному розповіла опікунка і бабуся дитини Наталія Шкварун. За її словами, судове засідання перенесли на 21 жовтня:

  "Оскільки адвокат позивача зараз на іншому засіданні, а позивач відмовився бути на судовому засіданні сам, то суд перенесли на 21 жовтня. Батько останні 10 місяців не платив аліменти, ось у мене є довідка, яка це підтверджує. І він подав до суду, щоб поновити батьківські права. У тяжку хвилину після аварії він нотаріально написав відмову від дитини. Ось є документи, де він відмовляється від хворої дитини. Батько ніколи не йде на угоду зі мною, і з дитиною не спілкується".

На Житомирщині батько намагається поновити права на дитину, з якою не бачився 8 років  У результаті дорожньо-транспортної пригоди вісім років тому загинула мама хлопчика. Опікунство над дитиною взяла бабуся. Начальниця служби у справах дітей Пулинської громади Марія Остапчук каже, що умови життя дитини у бабусі та опікунки Наталії Шкварун завжди були хорошими:

  "До бабусі ніколи не було претензій. Опікуном створені всі умови. Дитина забезпечена, в хаті чисто і прибрано. Були проблеми із здоров'ям дитини, то опікунка возила хлопця до лікарів".

На Житомирщині батько намагається поновити права на дитину, з якою не бачився 8 років

  Кореспонденти Суспільного зв'язалися з Віктором Побережником, але коментувати справу він відмовився.

  "Без коментарів, абсолютно", – сказав Віктор Побережник.

  Віталію Побережнику зараз 10 років. Хлопець з народження живе у будинку з бабусею. За його словами, жити з біологічним батьком не хоче:

  "Я не хочу до нього повертатися. Я з ним ніколи не жив і не хочу жити. Я з бабусею прожив все життя і мені краще з ними жити, ніж з якимось батьком".

  Підтримати опікунку Наталію Шкварун до Пулинського районного суду, за оцінками кореспондента Суспільного, прийшли пів сотні жителів громади. Одна із жительок Зинаїда Мусевич каже, що розраховує на справедливе судове рішення:

  "Батька не було сім років. Він не питав чи є у бабусі гроші, чи є за що лікувати. Опікуни останню копійку віддавали на дитину".

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework