​Житомирський ліцей потрапив в першу десятку ТОП-200 шкіл України за результатами ЗНО

  Житомирський міський ліцей при Житомирському державному технологічному університеті потрапив у першу десятку ТОП-200 шкіл України за результатами ЗНО.

   Рейтинг загальноосвітніх шкіл України за підсумками ЗНО 2020 року склав інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua», передає zhitomir.info.

  «У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2020 році. Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи», - йдеться у повідомленні.

  За даними оприлюдненого рейтингу Житомирський міський ліцей при ЖДТУ цьогоріч за результатами ЗНО посів 10 місце (у минулому році посів 73 місце в аналогічному рейтингу). Крім нього, до ТОП-200 найкращих шкіл України за результатами ЗНО потрапила Житомирська гуманітарна гімназія №1, яка в рейтингу зайняла 179 місце (у 2019 була на 430 місці).

  Також ресурс Освіта.ua оприлюднив рейтинг шкіл Житомира за підсумками ЗНО 2020 року.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework