До кінця листопада Житомирщина отримає 16 нових шкільних автобусів

До кінця листопада Житомирщина отримає 16 нових шкільних автобусів

  Управління освіти і науки Житомирської ОДА закупить 16 шкільних автобусів «ЕТАЛОН», які до 01 грудня цього року надійдуть до шкіл 15 об’єднаних територіальних громад. Відповідний договір підписано 28 вересня.

   Тендерні торги виграло товариство з обмеженою відповідальністю «ТОРГОВИЙ ДІМ ЄТАЛОН АВТО», яке запропонувало виготовлення автобусів моделі «ЕТАЛОН А08116Ш» за суму у 30 мільйонів 580 тисяч гривень.

  Це спеціалізовані шкільні автобуси, обладнані проблисковими маячками на даху по його кутах, мають відповідні попереджувальні написи («Шкільний автобус») на бортах та знаки обмеження швидкості («70», «Обережно діти») на задньому і лобовому склі. Автобуси розраховані на перевезення 32 пасажирів.

  Як зазначив директор ТОВ «ТД ЕТАЛОН АВТО» Вадим Шкарупін виготовленням автобусів підприємство займається вже 18 років, зокрема крім шкіл, транспортні засоби постачалися до Національної гвардії України, Збройних Сил України та у інші відомства. Він запевнив, що умови тендеру будуть виконані своєчасно та до 01 грудня 2020 року буде поставлено всі 16 одиниць техніки.

  Начальник управління освіти і науки Житомирської ОДА Людмила Колесник розповіла, що два автобуси отримає Вчорайшеньска ОТГ, та по одному автобусу – Романівський район, Овруцька, Любарська, Городницька, Ємільчинська, Радомишильська, Оліївська, Словечанська, Чуднівська, Іршанська, Глибочицька, Новоборівська, Чоповицька та Станишівська об’єднані територіальні громади.

 Новини Житомира

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework