Родина Кравченків з Житомирщини за 15 років виховала 30 прийомних дітей

Родина Кравченків з Житомирщини за 15 років виховала 30 прийомних дітей

  Родина Кравченків, які проживають в Пісках поблизу Житомира, виховує 5 прийомних дітей. Будинок сімейного типу подружжя Надія та Валерій створили 15 років тому.

   За цей час виховали 30 прийомних дітей і чотирьох власних. На сьогодні мають 11 рідних та п’ятеро прийомних внуків, - розповідає suspilne.media.

  15-річний Святослав проживає у родині 4 роки. Прийомні батьки забрали його в родину з житомирського притулку "Сонячний дім". Хлопець каже, що у майбутньому мріє стати художником. Вікторія любить допомагати матері на городі, а Олександр збирається йти в кухарі. Для хлопців прикладом є їхній прийомний батько.

  "Сніданок мій чоловік готує сам, – каже Надія Кравченко. – Я вважаю це хорошим прикладом для наших хлопців, яких у нашій родині більшість. Батько в нас прекрасний взірець для насдідування – хлопці бачать це і знають".

Родина Кравченків з Житомирщини за 15 років виховала 30 прийомних дітей  Надія Кравченко каже, що головиними цінностями у їхній родині є любов та порозуміння. Чоловік із нею погоджується:

  "Ми приймаємо дітей у родину, як рідних. Намагаємося створити їм затишні умови, щоб вони почували себе як вдома".

  За словами подружжя, соціальна допомога на дітей надходить щомісяця і вчасно, а грошей цілком достатньо, щоб забезпечити дітей усім необхідним.

   

Авторка: Ірина Остапчук

Камера: Сергій Кобилянський

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework