До помаранчевої зони потрапили 7 районів Житомирської області, у жовтій - 12

До помаранчевої зони потрапили 7 районів Житомирської області, у жовтій - 12

  1 жовтня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні були переглянула рівні епіднебезпеки поширення коронавірусу.

   До помаранчевої зони потрапили 7 районів Житомирської області. 4 міста та 12 районів – у жовтій зоні.

  Про це повідомляє пресслужба Кабінету Міністрів України, - передає zhitomir.info.

  «Крім того, з урахуванням наданих регіональними комісіями ТЕБ та НС пропозицій на територіях, де встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено обмеження з переліку, визначеного постановою Кабінету Міністрів № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», – йдеться у повідомленні.

  Нове епідемічне зонування почне діяти З 00 годин 00 хвилин 05 жовтня (понеділок).

  «Помаранчевий» рівень встановлено у:

  Житомирському, Коростишівському, Лугинському, Любарському, Овруцькому, Олевському, Чуднівському районах (а епідемічній карті, затвердженій 24 вересня Олевський та Чуднівський райони були у жовтій зоні)

  «Жовтий» рівень встановлено в:

  у містах Житомир, Бердичів, Малин, Новоград-Волинський та у Баранівському, Бердичівському, Брусилівському, Ємільчинському, Коростенському, Народицькому, Новоград-Волинському, Попільнянському, Пулинському, Романівському, Хорошівському, Черняхівському районах.

  Центр громадського здоров’я також оновив карту рівнів епідемічної небезпеки на територіях, визначені рішенням Державної комісії з ТЕБ та НС від 1 жовтня 2020 року.

  Рівні епідемічної небезпеки на територіях, визначені рішенням Державної комісії з ТЕБ та НС від 01 жовтня 2020 року № 34, набирають чинності з 00.00 годин 05 жовтня 2020 року

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework