Житомирська ОДА переходить в онлайн-режим роботи через велику кількість хворих на коронавірус посадовців

Житомирська ОДА переходить в онлайн-режим роботи через велику кількість хворих на коронавірус посадовців

  У Житомирській ОДА на коронавірус захворіли керівники структурних підрозділів, начальники відділів та спеціалісти. Адміністрація переходить в онлайн-режим роботи.

   Про це 5 жовтня під час онлайн брифінгу в Житомирській ОДА розповів заступник голови Віктор Градівський, - повідомляє zhitomir.info.

  «У нас на жаль стрімко погіршується ситуація із захворюваністю на COVID-19. За останні 5 днів у нас немає меншої кількості захворівши, ніж 165 чоловік. В обласній державній адміністрації є значна кількість захворівших, продовжує хворіти заступник голови адміністрації Рогова Віра Борисівна, хворіють керівники структурних підрозділів, начальники відділів, спеціалісти. Ми дуже просимо у зв’язку з цим, розуміння від всіх наших жителів, які звертаються до обласної державної адміністрації, але з сьогоднішнього дня ми максимально переходимо в онлайн-режим, в тому числі це стосується роботи всередині обласної державної адміністрації. Ми мінімізуємо кількість контактів, просимо жителів нашої області робити все теж саме не тільки в роботі і в спілкуванні з обласною державною адміністрацією, але і під час відвідування інших державних органів, або місць скупчення людей», – зазначив Віктор Градівський.

  Точну кількість хворих в ОДА поки не називають.

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework