У Житомирі комісія облради постановила відновити паркан між спецшколою та багатоповерхівкою

У Житомирі комісія облради постановила відновити паркан між спецшколою та багатоповерхівкою

  5 жовтня бюджетна комісія Житомирської облради постановила відновити паркан між Житомирською спеціальною школа та багатоповерхівкою.

   Про це Суспільному розповіла депутатка Житомирської облради Олена Галагуза. За її словами, відновити паркан повинен забудовник:

  "Для багатьох було неочікувано, коли я показала документи та ортофотоплан, з приводу цієї межевої споруди. І коли я показала цей документ, а головне – лист Держгеокадастру, де вони посилаються на дані 2006 року, депутати бюджетної комісії підтримали, щоб забудовник відновив паркан згідно даних 2006 року. Це "соломонове рішення". Нехай вони збудують паркан, який вони ж зруйнували, на межі 2006 року. І окрема мова про відповідальність за незаконно зрізані дерева".

У Житомирі комісія облради постановила відновити паркан між спецшколою та багатоповерхівкою  Директорка Житомирської спецшколи Світлана Лесик каже, що паркан було зруйновано у вересні минулого року:

  "Після того, як паркан був зруйнований, виникло питання, що були неправильно встановлені межі. Вони наполягають на тому, що паркан має бути у зовсім іншому місці".

 

  Представниця забудовника Лілія Пелехатова каже, що в їхньої компанії є інша пропозиція:

  "Ми запропонували, як варіант, взяти 25 квадратних метрів у сервітут (право користування землею – ред.), а натомість робимо благоустрій та паркан, який коштує більше 120 тисяч гривень".

 

Автор: Володимир Шолдрук

Камера: Віктор Підвисоцький

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework