У Коростишеві підрядника підозрюють у незаконному заволодінні бюджетними коштами на суму понад 330 тис грн під час ремонту доріг

У Коростишеві підрядника підозрюють у незаконному заволодінні бюджетними коштами на суму понад 330 тис грн під час ремонту доріг

  За процесуального керівництва Коростишівської місцевої прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом заволодіння бюджетними коштами шляхом зловживання службовою особою службовим становищем у великих розмірах та службовому підробленні і видачі завідомо неправдивих документів, що спричинило тяжкі наслідки.

   Наразі, за погодженням із процесуальним керівником, фігуранту справи повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень за ч. 4 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 КК України.

  За даними слідства, злочини були скоєні у 2017 році під час виконання підрядником робіт  з ремонту вулиць міста Коростишева.

  Особою, уповноваженою директором приватного товариства-підрядника складати і підписувати договори, рахунки-фактури, рахунки на оплату тощо, внесено до офіційних документів неправдиві відомості, які відображали  значно завищений обсяг робіт від фактично виконаного, підписано та надано до міськради для перерахування бюджетних коштів.

  Установлено, що під час ремонту п’яти міських вулиць, який здійснювався протягом квітня-серпня, підозрюваним було перевищено обсяг робіт на загальну суму 332 тис. грн.

  Незаконні обрудки із бюджетними коштами викрито завдяки спільним діям прокуратури, Національної поліції, за оперативного супроводу УСБУ в області.

  Досудове розслідування проводить Коростишівський відділ поліції.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

 Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework