Розкриті нові деталі вбивства молодої жінки на Житомирщині. ВІДЕО

Розкриті нові деталі вбивства молодої жінки на Житомирщині. ВІДЕО

  Село Ярунь, що на Житомирщині в паніці. За вісім місяців три напади на жінок. Місцеві кажуть - тут завівся маніяк. Його остання жертва - бібліотекарка Юлія. Її знайшли задушеною просто посеред вулиці, коли вона поверталася додому з кафе «777». Мешканці Яруня підозрюють трьох чоловіків.

  В новому випуску проєкту журналістських розслідувань «Гучна справа» на каналі «Україна» провели власне розслідування резонансного вбивства бібліотекарки на Житомирщині та розкрили правду про маніяка, який тримає у страху всіх місцевих.

  Вперше в село, де живе маніяк, приїхав експерт, який за поведінкою може визначити потяг до вбивства. Команда проєкту перевірила кожного з трьох підозрюваних і дізналась, хто з них має збочені здібності і хто міг убити місцеву бібліотекарку.

  Чому вбили Юлію? Де в селі може ховатися справжній маніяк? І чому під час розслідування довелося екстрено викликати поліцію? Відповіді на ці та інші питання глядачі дізнаються в новому випуску програми «Гучна справа» на каналі «Україна».

  «Гучна справа» якраз про те, чого люди не бачили і не бачать. Це програма журналістських розслідувань, в якій ми разом з нашою командою аналізуємо конкретні справи і кримінальні схеми, вказуємо на слабкі місця офіційних версій кримінальних справ, руйнуємо міфи, які утворилися навколо них, знаходимо нові факти і свідчення. Завдяки цій програмі люди матимуть шанс не потрапити в пастку, не стати жертвою злочинців», - прокоментував ведучий програми Тимур Асланов.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework