Реконструкція набережної у житомирському парку виконана на 70%, у мерії очікують додаткові кошти, щоб оплатити роботи

Реконструкція набережної у житомирському парку виконана на 70%, у мерії очікують додаткові кошти, щоб оплатити роботи

  На набережній у житомирському парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна підрядник працює над оздобленням човнової станції та облаштуванням території навколо.

  За словами начальника управління капітального будівництва В’ячеслава Глазунова, роботи виконані на 70%, залишилося викласти бруківку на центральній алеї, - йдеться у матеріалі zhitomir.info.

  «Згідно з договором, роботи мають завершити до 31 грудня поточного року, але підрядник обіцяв, що до 1 вересня, чи до 1 жовтня - другий термін був, що вкладаються в цю центральну алею і роботи будуть завершені, але, на жаль, роботи поки що не завершені. Заборгованості перед підрядником немає, навіть більше - є авансовий платіж на закупівлю будівельних матеріалів, тобто плитка закуплена, матеріали для виконання робіт є. Так, є у нас недостатність коштів, які були заплановані - другий транш, це ДФРР і європейська програма (ред. Секторальна бюджетна підтримка Європейського Союзу). Це орієнтовно 9 млн і ми на них очікуємо у цьому році. З міського бюджету у нас було закладено 10% і практично ця сума сплачена. На початку року було виділено аванс на закупівлю плитки, вони це все закупили, ліхтарі вмонтовані, лавки закуплені, просто, поки що вони не монтуються, адже, як тільки вони змонтуються, то буде потік мешканців і допоки не буде офіційно відкритий майданчик, не хочеться скупчення людей», - розповів начальник управління капітального будівництва Житомирської міської ради В’ячеслав Глазунов.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework