У Житомирі вирішили заборонити рух вантажівок через Київський міст

У Житомирі вирішили заборонити рух вантажівок через Київський міст

  У Житомирі заборонять рух вантажівок через Київський міст. На ньому встановлять відповідний знак, а водіям рекомендують заїжджати у місто через вул. Параджанова. 

   Таке рішення 19 жовтня ухвалили на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху, - розповідає zhitomir.info.

  «У зв'язку з тим, що наш міст знаходиться у більш аварійному стані, для того, щоб обмежити рух вантажного транспорту через місто. Тобто, вантажному транспорту, який рухається через Житомир, має відповідну товарно-транспортну накладу і йому потрібно десь у місті у певній точці здійснити відгрузку товару, через міст рух вже заборонений. Вони їдуть через вулицю Баранова, яка зараз називається Параджанова, а з Параджанова, відповідно, на вулицю Східну і Корольова, куди їм краще дістатися до дислокації, де вантажний рух не заборонений», – розповідає інспектор відділу безпеки дорожнього руху Руслан Хомич.

  Також у патрульній поліції зауважили: через ремонт об’їзної у Житомирі побільшало вантажного транспорту. Водночас нагадали, що транзит фур через місто заборонений, проте це не стосується кількох вулиць.

  «Взагалі так і раніше було прийнято, що рух транзитного транспорту через місто заборонений, було встановлено відповідні знаки, інформаційні панно на в’їздах в місто. Як ви вже знаєте, зараз стало більше вантажного транспорту в місті у зв'язку з проведенням робіт на об'їзній Житомира. Якщо заїжджає транспорт зі сторони Новограда-Волинського, він проїжджає на проспект Миру, далі виходить на вулицю Героїв Базару і виїжджає на дорогу Н 03, тобто в саме місто транспорт не заїжджає», – каже Руслан Хомич.

  За словами інспектора, випадки, коли водії транзитом проїжджають Житомир і хочуть скоротити дорогу, фіксують не часто.

  «Різні бувають випадки, у більшості водії хочуть скоротити і не їхати в об'їзд, а через місто скоріше буде. Але такі випадки, не скажу, що часто бувають. Трапляється, що водій не побачив дорожні знаки і проїхав, а вже заїхав в місто і тоді думає, що немає виходу, і піде по прямій та скоротить», – додає інспектор відділу безпеки дорожнього руху Руслан Хомич.

  На порушників складають протоколи, на них чекатиме штраф 255 грн.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework