На Житомирщині організованій злочинній групі повідомлено про підозру в організації незаконного грального бізнесу

На Житомирщині організованій злочинній групі повідомлено про підозру в організації незаконного грального бізнесу

  27 жовтня, за погодженням із Житомирською обласною прокуратурою, слідчим поліції повідомлено про підозру трьом учасникам організованої злочинної групи у незаконній діяльності з організації та проведення азартних ігор на території Житомирської області.

    Зокрема, організатору злочинного угрупування та двом його спільникам інкримінують кримінальне правопорушення за ч. 1 ст. 203-2 КК України.

  За даними слідства, 32-річний житель міста Коростеня, з метою отримання незаконного прибутку, залучивши до забороненого бізнесу ще двох знайомих та створивши організовану злочинну групу, налагодив мережу гральних закладів на території області.

  Зокрема, обладнавши гральні заклади у нежитлових приміщеннях у місті Коростені, смт Лугини, смт Білокоровичі Олевського району, надавали місцевим жителям послуги з доступу до азартних ігор за допомогою комп’ютерної техніки через мережу Інтернет, використовуючи спеціальне програмне забезпечення онлайн-казино.

  У ході проведення санкціонованих обшуків у гральних закладах виявлено та вилучено майже 20 одиниць комп’ютерної техніки, грошові кошти на суму понад 20 тис грн,  чорнову бухгалтерію.

  З метою забезпечення подальшої конфіскації, на вилучені грошові кошти та комп’ютерну техніку накладено арешт.

  Викрито протиправну діяльність прокуратурою області спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в області ДСР Нацполіції України та слідчими поліції.

  Досудове розслідування, яке проводить Головне управління Нацполіції, триває.

  Процесуальне керівництво здійснює Житомирська обласна прокуратура.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework