На Житомирщині в селищі Нова Борова на стіні ліцею намалювали 9-метровий мурал з Земною кулею

На Житомирщині в селищі Нова Борова на стіні ліцею намалювали 9-метровий мурал з Земною кулею

  На Житомирщині в селищі Нова Борова на стіні ліцею двоє художниць з Житомира намалювали 9-метровий мурал. Ескіз створений за мотивами герба цього навчального закладу, елементом якого є Земна куля.

   Про це в коментарі Суспільному розповіла одна з художниць, яка працювала над створенням муралу, Анастасія Сладковська:

  "Над цією роботою ми працювали вдвох з Марією Атаманенко. Ми є команда "The wall". Працювали три дні. До ескізу, який створений за мотивами герба ліцею, увійшли зображення людських рук, які тримають Земну кулю, розгорнута книга та дубове листя. Проект створений за підтримки обласної та селищної адміністрацій".

На Житомирщині в селищі Нова Борова на стіні ліцею намалювали 9-метровий мурал з Земною кулею  За словами Анастасії Сладковської, мурал має дев'ять метрів у висоту та сім – у ширину.
На Житомирщині в селищі Нова Борова на стіні ліцею намалювали 9-метровий мурал з Земною кулею  Загалом Анастасія Сладковська працює над створенням муралів та розписом стін вже майже 10 років. На фасадах будівель створила вже більше десяти муралів, в тому числі на стінах школи та дитячого садочку в селищі Червоне Андрушівського району. За межами області роботи Анастасії Сладковської є на території Луганщини, Миколаївщині, в Київській області. Останні два роки працює разом із художницею Марією Атаманенко.

Новини Житомира

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework