В Житомирі можуть перепрофілювати для прийому пацієнтів з підозрою на COVID-19 легкоатлетичний манеж та готель

В Житомирі можуть перепрофілювати для прийому пацієнтів з підозрою на COVID-19 легкоатлетичний манеж та готель

У Житомирській області влада розглядає можливість перепрофілювання для прийому хворих з підозрою на коронавірусну хворобу легкоатлетичного манежу та комунального готелю у Житомирі, ФОК у Коростені та ДЮСШ у Малині.

   Про це на брифінгу 2 листопада повідомив голова ОДА Віталій Бунечко, - зазначає zhitomir.info.

  «Про мобільні госпіталі зараз мова не йде і мені б дуже хотілося, щоб до цього й не дійшло. Насправді ми розглядаємо перепрофілювання закладів, а саме: легкоатлетичний манеж нашого стадіону «Полісся» в Житомирі, фізкультурно-оздоровчий комплекс в Коростені, готель «Україна» в Житомирі та дитячо-юнацька спортивна школа в Малині. Вчора дали вказівку перевірити ці заклади щодо можливості їх перепрофілювання, а про мобільні госпіталі мова наразі не йде», - сказав Віталій Бунечко.

Нагадаємо, станом на 09:00 год. 1 листопада (за минулу добу – 31 жовтня) у Житомирській області була зареєстрована рекордна кількість нових випадків коронавірусу – 707 та зафіксовано 8 летальних випадків. Цього ж дня голова Житомирської ОДА скликав термінову нараду щодо загострення ситуації у боротьбі з COVID-19 та повідомив про ухвалені рішення, зокрема – розробка плану облаштування мобільних госпіталів у Житомирі та створення так званої «буферної зони», де будуть перебувати пацієнти з підозрою на коронавірусну інфекцію, стан здоров’я яких не потребує кисневої підтримки, що дозволить розвантажити лікарні, які лікують хворих на коронавірус, та ефективно використовувати наявні ліжка, обладнані доступом до кисню.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework