Масовий розстріл військових та волонтерів на Житомирщині: справу передали до суду

Масовий розстріл військових та волонтерів на Житомирщині: справу передали до суду

  Найближчим часом справу Анатолія Захаренка, якого підозрюють у жахливому вбивстві семи киян, почнуть розглядати в суді. Наразі обвинувачений перебуває у слідчому ізоляторі.

  Про закінчення розслідування справи про вбивство орендарем ставка сімох рибалок повідомили у пресслужбі поліції України. Мотивів злочину копи так і не назвали, - розповідає 24tv.ua.

 
  Слідчі лише кажуть, що вогнепальні поранення з мисливської рушниці чоловіки отримали саме через конфлікт із Захарченком.

  Що відомо про масовий розстріл на Житомирщині


  Компанія з 8 чоловіків вирішила відпочити за рибалкою на ставку у Попільнянському районі Житомирської області 22 травня 2020. Раніше вони вже збиралися на цьому місці, тому із орендарем були знайомі.

  Троє з рибалок були чинними військовими Нацгвардії. Інші – волонтери та добровольці, які брали участь у захисті України від російських загарбників.

  За попередніми даними слідства, вночі один з чоловіків нібито почав докоряти Захаренку за те, що він довго жив у Росії та не воював проти окупантів. Через це й стався конфлікт, який скінчився масовим вбивством.

  Чи підтвердилася ця версія у поліцейських під час розслідування, невідомо.

  Від 15 років тюрми

  Оскільки лише одному з чоловіків вдалося врятуватись, Анатолія Захаренка обвинувачують у кількох злочинах – масовому вбивстві, а також замаху на життя чоловіка. Якщо його провину визнає суд, вбивці загрожує від 15 років до довічного позбавлення волі. Оскільки експертизи визнали його осудним, відбутися примусовим лікуванням він не зможе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убийство на рыбалке под Житомиром: стрелок настаивает, что защищался

Новини Житомира

 



Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework