Житомирська ОДА хоче заплатити «улюбленій» фірмі 3 млн грн за завершення реконструкції футбольного поля

Житомирська ОДА хоче заплатити «улюбленій» фірмі 3 млн грн за завершення реконструкції футбольного поля

  Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації провів тендер з реконструкції футбольного поля та території Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності за адресою: Житомирський район, с. Березина, територія Глибочицької сільської ради за межами населених пунктів, Станишівське лісництво, квадрат 25, виділ 13, будинок 1 (І черга)» (завершення робіт). Очікувана вартість закупівлі становить - 3 млн 138 тис. 592 грн.

 За умовами тендерної документації роботи мають бути виконані до 31 грудня 2021 року. Джерело фінансування – місцевий бюджет, - інформує zhitomir.info.

  Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 9 жовтня на ресурсі ProZorro.

  Участь у торгах взяло три фірми: ТОВ «Експертбудтрейд» з остаточною ціновою пропозицією у 2 млн 912 тис. 457 грн 60 коп., приватне підприємство будівельно-монтажна фірма «Майстер» з остаточною ціновою пропозицією у 3 млн 70 тис. 700 грн та ТОВ «Міттел» з остаточною ціновою пропозицією у 3 млн 80 тис. 154 грн 24 коп.

  Пропозицію ТОВ «Експертбудтрейд» відхилили через відсутність у документації учасника локального кошторису 4-1-1, також у договірній ціні не враховано кошти на покриття ризику всіх учасників будівництва, що не відповідає тендерній документації.

  ТОВ «Експертбудтрейд» зареєстроване в Житомирі по вулиці Бориса Тена, 100. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал - 1 тис. грн. Власником фірми є Олена Володимирівна Шевчук.

  Пропозицію фірми «Майстер» відхилили, оскільки у пропозиції учасника порівняльний склад надано не в повному обсязі, також у пропозиції відсутні підтвердження права власності (право користування) від субпідрядника на зазначену у відомостях матеріально-технічну базу, а довідка загальновиробничих та адміністративних витрат подано з невідповідністю до ДСТУ Б.Д. 1.1-3:2013, що не відповідає умовам тендерної документації.

  Приватне підприємство будівельно-монтажна фірма «Майстер» зареєстроване в Житомирській області, село Вереси, вулиця Поліська, 2. Спеціалізується фірма на монтажі водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування, статутний капітал - 0 грн. Власником фірми є Валерій Михайлович Яценко.

  Вже 3 листопада департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА опублікував повідомлення про намір підписати договір з ТОВ «Міттел».

  ТОВ «Міттел» (до 2 квітня 2020 року фірма називалась ТОВ “БК “ЕСЮ Україна”) зареєстроване в Києві по вулиці Юрія Іллєнка, 83-д. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал – 1 тис. грн. Власником фірми є Вахнін Євген Миколайович.

  Зазначимо, що на спортивній базі в селі Березина під Житомиром впродовж кількох останніх років базується футбольний клуб «Полісся». Але втулку 2020 року перебування команди на спортбазі опинилось під питанням і вболівальники та представники команди вирішували його в обласній раді.

  Щодо футбольного поля, то проєктну документацію на роботи з реконструкції футбольного поля та території Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності розробляв ФОП Данильчук Андрій Федорович, з ним департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА підписав договір у березні 2019 року на 185 тис. 215 грн. А в липні 2019 року замовник робіт підписав договір на коригування проєкту з Житомирською філією інституту «НДІпроектреконструкція» вартістю 9 тис. 660 грн.

  Реконструювати футбольне поле у липні 2019 року розпочало ПП «Скефалд», вартість підписаного договору становила 1 млн 211 тис. 748 грн.

  ПП «Скефалд» зареєстроване в Житомирі по провулку Кавалерійський, 13. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал - 1 тис. грн. Власником фірми є Єгор Сергійович Ілючок.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework