×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Військові отримали посвідчення учасників бойових дій. ФОТО

3 червня  військовослужбовцям та працівникам збройних сил Житомирського військового госпіталю вручили 20 посвідчень учасників бойових дій.

n 0306154622Ще в березні 2014 року в терміновому порядку була сформована лікарсько-сестринська бригада з житомирського госпіталю. Вже за рік  більше 30 військовослужбовців, працівників збройних  сил, лікарів, водіїв за цей час були на лінії фронту та рятували хлопців, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Сьогодні кожен громадянин – хтось в окопі, хтось біля лікарняного ліжка, волонтери і державні службовці мають віддавати всі свої сили, натхнення і можливості, щоб здобути цю незалежність. Висловлюю велику вдячність медикам, які на передовій рятували життя наших бійців», – звернувся до присутніх Ярослав Лагута.

«Все знаходиться в руках Бога, але саме лікарі і є тими руками. Саме вони допомагають вижити пораненим після тяжких травм», – сказав Валерій Логінов.

«Дякую за професійний колектив, який представляє наш житомирський госпіталь, за те, що навіть коли стріляють градами, ви продовжуєте ратувати наші життя. Завдячуючи вашим професійним діям тут стою і я», – розповів заступник командира 95 окремої аеромобільної бригади Володимир Лагута.

Після закінчення вручень відбувся концерт ансамблю УМВС України в Житомирській області , керівник – Олександр Коротун.

Нагадаємо, при Житомирській ОДА працює Центр надання допомоги учасникам АТО. У тому числі центр консультує щодо одержання статусу учасника бойових дій.

n 0306154622 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework