На Житомирщині впродовж кількох тижнів двічі горів той самий будинок

На Житомирщині впродовж кількох тижнів двічі горів той самий будинок

  На Житомирщині в с.Осова Ємільчинського району впродовж кількох тижнів двічі горів той самий будинок. Наприкінці жовтня будівлю вдалося врятувати, 7 листопада будинок та літня кухня, на яку поширилось полум’я, згоріли повністю.

   Про це йдеться на сайті головного управління ДСНС в Житомирській області, - інформує suspilne.media.

  Як з’ясували рятувальники, наприкінці жовтня в зазначеному будинку вже була пожежа – горів диван. Тоді будівлю встигли врятувати. 7 листопада будинок та літня кухню, на яку поширилось полум’я, згоріли повністю. Причиною того, що не було врятоване майно, рятувальники називають пізнє виявлення та відповідно пізнє повідомлення про пожежу, а також відстань у 20 км від пожежної частини до зазначеного населеного пункту. Крім того, найближча водойма для заправки машини знаходилась на відстані 3-х км від місця події – рятувальникам довелося тричі їздити туди на заправку водою, йдеться в повідомленні. Рятувальники врятувати хлів, на який також поширився вогонь.

На Житомирщині впродовж кількох тижнів двічі горів той самий будинокНа Житомирщині впродовж кількох тижнів двічі горів той самий будинок  Причину пожежі встановлюють. В повідомленні зазначають, що господарі будинку проживають в іншому населеному пункті.

Новини Житомира

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework