Уроки в Instagram і браслети замість оцінок: вчитель з Житомира зробив cвій предмет найпопулярнішим серед школярів

Уроки в Instagram і браслети замість оцінок: вчитель з Житомира зробив cвій предмет найпопулярнішим серед школярів

  Вчитель інформатики житомирської школи №17 Микола Тарасюк зробив популярним свій предмет – він замість оцінок дарує дітям браслетики. Педагог також користується популярними додатками серед школярів та навіть може провести прямий ефір в Instagram.

  Таке дистанційне навчання подобається і дітям, і дорослим, - розповідає zhzh.com.ua  з посиланням на СК1.
 

  "Спочатку я зробив прямий ефір для дітей в інстаграмі, а тоді провів кілька закритих конференцій в ютубі для учнів і їхніх батьків. Найбільше всіх зацікавило не отримання оцінки, а заохочення", – розповідає Микола Тарасюк.


  А для старанних учнів вчитель придумав невеликі подарунки. Власним коштом він купив браслетики з надписом "Crazy teacher". Спочатку він замовив їх 60 штук. А згодом зняв на відео процес розпакування, аби показати дітям, що подарунок реальний. 

  Отримати його діти можуть легко – для цього потрібно виконувати всі завдання вчасно. А вже найкращі учні отримали в подарунок навіть брендовані футболки.


  Крім того, що педагог викладає інформатику, він є керівником футбольного класу й волонтером проєкту для дітей із синдромом Дауна. Під його керівництвом учні створюють короткометражні фільми, анімацію, опановують комп'ютерну графіку.

  Завдяки своїм методам навчання Микола Тарасюк цього року увійшов до 10 найкращих учителів країни за версією премії Global Teacher Prize Ukraine.


Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework