×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Рекреаційні майданчики, облаштовані ємільчинськими лісівниками, готові до зустрічі…

Рекреаційні майданчики, облаштовані ємільчинськими лісівниками, готові до зустрічі…

  Для відпочинку в лісі жителів та гостей Ємільчинщини державне підприємство «Ємільчинське лісове господарство» споруджує нові та оновлює вже існуючі рекреаційні пункти у зелених масивах району.

  Охорона та захист лісів є пріоритетним напрямком роботи працівників лісового господарства, тому і відпочинок у лісі повинен бути безпечним, зручним і затишним.

  На території рекреаційних пунктів з інформаційною та агітаційною метою встановлюються панно, аншлаги, стенди, в яких йдеться про правила поведінки в лісі, поводження з вогнем, відповідальність за порушення лісового законодавства.

  Такі заходи, в свою чергу, сприяють захисту лісу від можливих пожеж та від забруднення побутовими відходами, контролюванню та регулюванню масових перебувань населення в лісі.

  Створюючи зони відпочинку, лісівники продумують всі дрібниці. Тож зазвичай в таких місцях зведені бесідки, столи зі зручними лавками. Мангали та спеціально облаштовані місця для розведення вогню убезпечують поширення найбільшого ворога лісу в зелені насадження.

  Крім того, рекреаційні пункти обладнані і дитячими майданчиками – гойдалками, пісочницями, які вже стали улюбленими місцями наймолодших.

  Переймаються лісівники й засміченням зелених масивів. Тож обладнують в зонах для відпочинку місця для збору сміття, оскільки засмічення лісів – це лихо та шкода для довкілля.

  Тому лісівники закликають усіх, хто перебуває в лісі, не залишати там сміття. А ще – з розумінням ставитися до праці інших і не пошкоджувати облаштовані місця для відпочинку. Адже на їх будівництво, постійну підтримку чистоти й порядку йдуть чималі кошти. Потрібно пам’ятати, що кожен з нас йде в ліс не останній раз, тож варто поводитися так, аби наступне відвідування було приємним та затишним.

9 43

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 19/11/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework