Фруктові дерева з Брусилівщини ростимуть на Луганщині

Фруктові дерева з Брусилівщини ростимуть на Луганщині

  Оргкомітет столичного благодійного фонду "Озеленення України" та садовий розплідник ТОВ "Брусвяна" (директор Ліліана Дмитрієва), розташований у селі Костовцях Брусилівського району на Житомирщині, у рамках всеукраїнського проекту відправили більш як сотню саджанців різноманітних дерев та кущів постраждалим внаслідок масштабних пожеж жителям населених пунктів поблизу Сєвєродонецька Луганської області.

   Найскладніша ситуація виникла тоді вздовж лінії розмежування на території Станично-Луганського, Новоайдарського, Сєвєродонецького районів, де до зони ураження потрапило 32 населені пункти. Вогонь знищив понад півтисячі будинків, загинули 11 людей, - розповідає golos.com.ua.

  За словами організаторки цього проекту Галини Крисюк, його головна мета - об'єднати націю й відновити сплюндровану екосистему рідної України, не словом, а ділом допомогти погорільцям.

  Представниця Центру соціальної згуртованості та самоорганізації громади Сєвєродонецька Олена Небеська поінформувала, що саджанці дерев передали жителям села Муратове Новоайдарського району, котрі постраждали від пожежі.

  Як повідомила представниця кризового медіа-центру "Сіверський Донець" Валентина Агафонова, котра розпочала організовувати збір саджанців дерев для жителів Луганщини, 50 саджанців передали й мешканцям Сиротиного.

  До речі, долучилися до цієї доброї справи й представники бізнесу регіону. Станом на початок листопада вже закупили й передали волонтеру Марині Мирошніченко в селище Воронове 156 саджанців груш, слив, яблунь та аличі.

Богдан Лісовський

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework