«Укрзалізниця» розіграла тендер між пов'язаними фірмами з Коростеня

«Укрзалізниця» розіграла тендер між пов'язаними фірмами з Коростеня

  Філія «Укрзалізниці» «Центр по будівництву і ремонту колії» провів сумнівний тендер, допустивши до торгів дві пов'язані між собою фірми.

  Про це повідомляє сайт 368.media, який посилається на інформацію з відкритих електронних закупівель РroZorro, інформує korosten.today.

  Мова про тендер на закупівлю топливозаправочного пункту KRAPT об'ємом в 10 кубометрів. До торгів допустили тільки дві фірми ТОВ «Техносервіс АВ» і ТОВ «КРАПТ». Обидві компанії зареєстровані в місті Коростень Житомирської області.

  При цьому жодна з фірм під час торгів не торгувалася: ТОВ «Техносервіс АВ» виставило практично максимально можливу вартість майже в дев'ять мільйонів гривень (без ПДВ) і не знижувало, а переможець, ТОВ «КРАПТ», - ціну на 81 тис. гривень нижче, і також не знижувало. Філія «Центр по будівництву і ремонту колії», яким керує Іван Ковальський, вже підписав з ним договір.

  Варто також відзначити, що обидві фірми пропонували один і той же товар - паливозаправний пункт KRAPT об'ємом в 10 кубометрів виробництва ТОВ «КРАПТ», але ТОВ «Техносервіс АВ», яке програло тендер на додачу до всього подало мінімум тендерної документації, що також ставить під сумнів серйозність його намірів.

 З огляду на це, а також пасивну поведінку в ході торгів на один і той же товар, що поставляється, є серйозні підстави вважати, що ТОВ «Техносервіс АВ» і ТОВ «КРАПТ» пов'язані між собою і діяли в змові.

  Що стосується ТОВ «Техносервіс АВ», то воно офіційно оформлено на жителя Коростеня Максима Кравченка, а керує ним Людмила Галицька. А ось ТОВ «КРАПТ» оформлено на тепер уже екс-депутата Коростенської райради Наталію Васьковську. Крім ТОВ «КРАПТ» їй офіційно належить ПП з такою ж назвою, ВО «Інтелект Експерт», а також половина в статутному капіталі Коростенського заводу технологічного обладнання. Крім того, вона з чоловіком володіють контрольним пакетом акцій ВАТ «Коростенська РАЙАГРОПРОМТЕХНІКА».

spec 25 gol

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework