У Житомирі фермер веде відеоблог про свиней з власного господарства

У Житомирі фермер веде відеоблог про свиней з власного господарства

  У Житомирі фермер Олександр Дмитрук знімає та веде відеоблог, в якому розповідає про свиней з власного господарства – таким чином чоловік хоче допомогти людям, які хочуть відкрити свою справу та займатися розведенням свиней.

   Про це Суспільному розповів фермер Олександр Дмитрук. За його словами, власний відеоблог чоловік розпочав, щоб підтримати розвиток фермерського руху в Україні:

  "Оскільки я маю досить стабільну і досить просту, і досить прибуткову технологію вирощування, то я просто вирішив поділитися своїми знаннями та напрацюваннями з іншими, бажаючими вирощувати свиней. Я зняв там декілька відео і давно вже, чесно признаюся, не було в мене відео про свиней, тому що виклав там те, що я знав, і щось додати нового, то я поки що на тих відео зупинився. Але є деякі ідеї, які я випробую і в скорому часі будуть нові відео, які принесуть комусь користь".

У Житомирі фермер веде відеоблог про свиней з власного господарства  За одні пологи свиня здатна народити від 10 до 14 поросят. Біля свиноматки вони перебувають впродовж місяця, згодом поросят переводять в іншу клітку на догодівлю, каже Олександр Дмитрук:

  "Це порося народилося 2 дні тому, воно 28 днів від народження буде знаходитися біля свиноматки. Не маю цілі вигодовувати великих свиней, свиня має рости швидко, а не велика рости. Наша ціль вирощувати гібридних свиней, які швидко ростуть".

У Житомирі фермер веде відеоблог про свиней з власного господарства  У іншій клітці поросята, яких відлучили від свиноматки. Вони харчуються самостійно і перебувають там до 70 днів, розповідає Олександр Дмитрук:

  "На відгодівлю одного поросяти від 25 кілограм, бо такі є норми від народження до 25 кілограм і від 25 до забою, то йде близько 300сот кілограм комбікорму на одне порося".

 

Автор: Сергій Косюченко

Камера: Ігор Грач

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework