Директорку стоматологічної клініки намагалися вбити у власному кабінеті: били по голові, а око проштиркнули ножицями

Директорку стоматологічної клініки намагалися вбити у власному кабінеті: били по голові, а око проштиркнули ножицями

  Лікаря-стоматолога підозрюють у замаху на  вбивство своєї керівниці. 62-річну директорку Житомирської  стоматологічної клініки знайшли непритомною у власному кабінеті. Її били тяжким предметом по голові, а око проштиркнули ножицями. Колеги спочатку подумали, що це нещасний випадок. Але поліція цю версію одразу відкинула.

   Про те, чому і що вказує на причетність до злочину підлеглого, йдеться  у сюжеті ТСН

  Непритомну директорку приватної стоматологічної клініки увласному кабінеті у калюжі крові знайшла бухгалтерка. Двері клініки журналістам не відчиняють, хоча видно, що всередині хтось є.

  У сусідній перукарні, яка теж належить потерпілій, кажуть: ніхто не бачив і не чув, як усе сталося. Спочатку думали, що це нещасний випадок. Директорка впала і  нахромилася на ножиці. Вони стирчали в оці.

  Колеги викликали швидку. Потерпілу  доправили в реанімацію обласної лікарні. Її стан лікарі оцінюють як тяжкий. У жінки травми голови та ока.

  Слідчі, які приїхали на місце, нещасний випадок одразу відкинули. За характером травм було зрозуміло, директорку хтось намагався вбити. З кабінету нічого не зникло. Підозри впали на працівника цієї ж клініки  28-річного стоматолога-ортопеда.

  "Обстановка свідчила про те, що вона просто сиділа в кабінеті і наносила собі макіяж, а далі вона впала від удару,  і фактично втратила свідомість.  Слідчі кваліфікують справу як замах на вбивство , тобто були виконані всі дії, щоб позбавити людину життя. І мотив про це свідчить і травми,  які були завдані", - зазначає речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

 У поліції припускають, що молодий лікар намагався вбити директорку клініки начебто  через борги. Він позичав у неї гроші на своє весілля і приховував виручку.

  "Потерпіла позитивно до нього ставилася. Але дійсно позичала йому кошти. Окрім того, з'явилися у нього боргові зобовязання через його недобросовістність  в роботі. Власниці (клініки - Ред.) стало відомо, що чоловік недобросовісно  обходився з коштами від клієнтів", - говорять у поліції.

  Син потерпілої Сергій Яремчук каже  - ні з ким із підлеглих мати не конфліктувала.

  "Це звір і нелюд. Він присвоював мабуть гроші. Декілька разів його бачив, навіть не можу сказати, що це за людина. В неї (потерпілої матері - Ред.) дуже багато друзів, знайомих, всі в шоці", - розповідає чоловік.

  Молодого лікаря нині тримають під вартою, йому інкримінують замах на убивство. Своєю чергою тесть затриманого Микола Лавренчук твердить - зять такого вчинити не міг. 

  "Я нікому не вірю. Ніяких грошей він не винен, тому що він забезпечений був на всі сто. Ніяких коштів не потребував, я не вірю", - говорить він.

  Підозрюваний теж своєї провини  не визнає, а у клініці після інциденту хочуть встановити камери відеоспостереження. 

Авторка: Олена Кузнєцова. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework