Березівська ОТГ отримала 616 гектарів землі у комунальну власність

Березівська ОТГ отримала 616 гектарів землі у комунальну власність

  У Головному управлінні Держгеокадастру у Житомирській області відбулася чергова передача земель сільськогосподарського призначення, що розташовані за межами населених пунктів, з державної власності у комунальну.

  Представники п’ятьох об’єднаних територіальних громад Житомирщини та Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області підписали акти приймання-передачі земель загальною площею понад 5 964 га, - інформує silske.org.

  «Сьогодні ви отримуєте у розпорядження потужний додатковий ресурс, необхідний для розвитку громад. Ефективне управління земельними ресурсами сприятиме не лише збільшенню надходжень до бюджетів, але й залученню інвестицій», – зазначила очільниця Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Віра Жукова.
 
  Згідно з документами, земельні ділянки у комунальну власність отримали:

Лугинська ОТГ (4385,2962 га);

Попільнянська ОТГ (720,7014 га);

Березівська ОТГ (616,0530 га);

Краснопільська ОТГ (226,9185 га);

Піщівська ОТГ (15,2260 га).

  Як повідомляла газета “Сільське життя” раніше, 25 жовтня 2020 року виборці новоутвореної Березівської ОТГ обрали сільського голову та депутатів сільської ради, першу сесію якої вже проведено. Березівським сільським головою обрано Михайла Яромова - колишнього Садківського сільського голову, якого наша редакція визнавала “Кращим сільським головою району”.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework