Здача скейт-парку на Новому бульварі переноситься, – радник Житомирського міського голови

Здача скейт-парку на Новому бульварі переноситься, – радник Житомирського міського голови

  Підрядна компанія, яка виконує будівництво скейт-парку на Новому бульварі у Житомирі, повинна усунути недоліки і перекласти верхній шар покриття на майданчику. 

  Радник мера Олександр Черняхович у коментарі журналістам розповідає: приймати роботи поки не планують, - інформує zhitomir.info.

   «Здача об’єкта переноситься. Ми його приймати поки що не будемо. Нас не влаштовує верхній шар покриття, він зроблений неякісно. На сьогодні претензія підряднику вже пішла. Він з нею погодився і зараз нам буде давати декілька варіантів, як він цю проблему буде усувати. Він нам зараз каже, що це сталось через погодні умови. Всі ці ризики закладено у нас в договорі, і за це відповідальність несе підрядник. Якщо зараз погодні умови його не влаштовують, він чекає нормальних погодних умов і перероблює тоді, коли це можна буде зробити. Тому що нам потрібна якість, а не те, як воно зараз вийшло», – розповідає радник Житомирського міського голови Олександр Черняхович.

 

  Радник мера також розповів, що поки у муніципалітеті не визначились стосовно конструкцій, які розмістять на території скейт-парку. Наразі є кілька пропозицій від компаній, які дають десятирічну гарантію на свої вироби.

  «В середу у нас буде робоча група стосовно, скажімо так, атракціонів, які там будуть, на цьому майданчику. Вже є від трьох-чотирьох фірм пропозиції. Вони різні, і будемо вже вирішувати разом, з якою фірмою ми будемо заключати договір. Зараз є три фірми, які виконують подібні роботи. Одна з них нещодавно відкрила майданчик скейт-парку в Черкасах. Вони показували свої роботи, ми їздили дивились. По конструкціях у нас зараз дві пропозиції: одна – з фанери, але з фанери, яка обробляється спеціальними розчинами, і вони дають десять років гарантії. Другий варіант трохи дорожчий, але ми його поки що не відкинули: конструкції з полімерних матеріалів. Основа там теж – фанера, а потім наверх наносяться полімерні матеріали. Таку пропозицію ми теж поки розглядаємо, а далі будемо дивитись по коштах, що у нас буде», – каже радник мера.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework