На Житомирщині 17 тис грн сплатить водій за перевезення «стоячих» пасажирів

На Житомирщині 17 тис грн сплатить водій за перевезення «стоячих» пасажирів

  Двадцять вісім замість шістнадцяти дозволених – саме стільки пасажирів серпневого ранку нарахували правоохоронці у бердичівській «Руті», що курсувала за маршрутом №1. Кермувальника, який порушив карантинні вимоги, Бердичівський міськрайонний суд нещодавно оштрафував на 17 тисяч гривень.

  60-річний водій визнав свою вину, розкаявся та просив не накладати на нього стягнення. Крім чоловікових пояснень, його винуватість у вчиненні правопорушення, передбаченого статтею 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей), підтверджується також відеозаписом і письмовими матеріалами справи, серед яких – складений правоохоронцями адмінпротокол. З документу випливає, що 18 серпня цього року близько 7.30 чоловік перевозив у маршрутці 28 пасажирів (хоча її виробник передбачив лише 16 місць для сидіння), чим і порушив правила карантину, - повідомляє пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області.

  Призначаючи покарання, суд враховував характер скоєного, особу порушника, ступінь його вини, пом’якшуючі та обтяжуючі обставини тощо, і дійшов висновку про необхідність застосування до чоловіка адміністративного стягнення у вигляді штрафу розміром одна тисяча неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework