Коригування проєктної документації з реконструкції північної об'їзної Житомира обійдеться бюджету в 21,57 млн грн

Коригування проєктної документації з реконструкції північної об'їзної Житомира обійдеться бюджету в 21,57 млн грн

  Служба автомобільних доріг у Житомирській області через переговорну процедуру 8 грудня 2020 року уклала угоду з ДП «Укрдіпродор» про коригування проєктної документації на реконструкцію автомобільної дороги Київ - Чоп на ділянці км 129,6 - км 151,73 північного обходу м. Житомир. Вартість підписаного договору – 21,57 млн грн.

   Про це йдеться в договорі, опублікованому 8 грудня на ресурсі ProZorro, - інформує zhitomir.info.

  Скоригувати проєктну документацію державне підприємство «Укрдіпродор» має до 31 серпня 2021 року. Джерело фінансування – державний бюджет України.

  Служба автомобільних доріг у Житомирській області обґрунтувала застосування переговорної процедури необхідністю захисту прав інтелектуальної власності.

  «Відповідно до ч. 1 ст. 40 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 №922-VIII в редакції Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель» від 19.09.2019 №114-ІХ, переговорна процедура закупівлі використовується замовником як виняток і відповідно до якої замовник укладає договір про закупівлю після проведення переговорів щодо ціни та інших умов договору про закупівлю з одним або кількома учасниками процедури закупівлі. Згідно аб. 5 п.2 ч. 2 ст. 40 Закону «якщо роботи, товари чи послуги можуть бути виконані, поставлені чи надані виключно певним суб’єктом господарювання за наявності одного з таких випадків: існує необхідність захисту прав інтелектуальної власності», - йдеться в обґрунтуванні.

  В коментарі Житомир.info 9 грудня пресслужба САД у Житомирській області пояснила, що будуть вноситись корективи по всій ділянці.

  «Якщо продовжувати роботи з того етапу на якому вони зараз є, то потрібно з'ясувати чи витримає дорожнє покриття, чи його потрібно демонтувати. Тобто потрібно по кожному метру пройтись і зробити свої висновки фахівцям: що потрібно зробити, або переробити, щоб вона мала належний вигляд і належний стан», - пояснили в пресслужбі.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework