В Житомирі планують за 23 млн грн облаштувати хоспіс, а нова дитяча стоматполікліника буде лише в проєкті

В Житомирі планують за 23 млн грн облаштувати хоспіс, а нова дитяча стоматполікліника буде лише в проєкті

  Влада Житомира на реконструкцію приміщень під хоспіс по пров. Енергетичний, 3 планує за два роки витратити 22 млн 646,37 тис. грн.

  Така пропозиція є в додатку до проєкту міської цільової програми «Будівництво (реконструкція, капітальний ремонт) об’єктів комунальної власності Житомирської міської об'єднаної територіальної громади на 2021–2023 роки», який був оприлюднений на сайті міської ради 7 грудня, інформує zhitomir.info.

  Зазначається, що в 2021 році на облаштування хоспісу планують витратити з міського бюджету 10 млн грн, в 2022 році – 12 млн 646,37 тис. грн.

  В наступному році 10 млн грн хочуть спрямувати на реконструкцію частини приміщень поліклініки лікарів загальної практики комунальної установи «Лікарня №2» під амбулаторію загальної практики – сімейної медицини за адресою: м. Житомир, майдан Визволення,1. Зазначається, що фінансування буде з «інших джерел». Заступниця мера Марія Місюрова в коментарі Житомир.info пояснила, що реконструкцію будуть проводити за кошти, які медичний заклад отримує від Національної служби здоров’я України за надання послуг, тобто фактично – за власні кошти Центру первинної медико-санітарної допомоги.

  Крім того, в 2022 році планують спрямувати 9 млн 463 тис. грн на реконструкцію травмо-урологічного корпусу КП «Лікарня №1» на вул. В.Бердичівська,70 (в т.ч. коригування ПКД).

  А на реконструкцію приміщення під дитячу стоматполіклініку на проспекті Мира, 1 виділять лише 80 тис. грн - на проєктно-кошторисну документацію для визначення вартості реконструкції.

  Нижче – всі пропозиції розділу «Будівництво, реконструкція, капітальний ремонт об’єктів охорони здоров’я» міської програми на 2021-2023 роки.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework