Житомирська область: надзвичайники врятували чоловіка, який упав до стічного каналу

Житомирська область: надзвичайники врятували чоловіка, який упав до стічного каналу

  11 грудня о 22:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Новоград-Волинський до канави впав чоловік. Постраждалого необхідно було вилучити з водойми.

   Прибувши на місце виклику, черговий караул рятувальників встановив, що чоловік у стічному каналі не рухається, але подає негучні звуки.

  За допомогою висувної драбини, один із бійців ДСНС спустився до постраждалого. У чоловіка була травмована голова, почувався дуже погано. Рятувальник обв’язав його мотузкою, надзвичайники драбиною підняли потерпілого на поверхню, переклали його на ноші й транспортували до автомобіля екстреної медичної допомоги.

  Як з’ясувалося згодом, 67-річний чоловік поїхав того дня на велосипеді набрати води. Дорогою до вододжерела через сильну ожеледицю він не впорався з кермуванням та впав до стічного каналу на своєму транспортному засобі. Увечері дружина з донькою вирушили на пошуки чоловіка і виявили його у проваллі. Жінки зрозуміли, що самотужки йому не допоможуть, тому й звернулися до Служби порятунку.

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework