Колишній мер Бердичева Василь Мазур у цьому році отримав мільйон

Колишній мер Бердичева Василь Мазур у цьому році отримав мільйон

  Ні, він не виграв його в «Лото-Забава» чи іншій лотереї, а отримав цілком легально і законно.

  На сайті НАЗК була оприлюднена декларація Василя Костянтиновича за 11 місяців 2020 року, котра відноситься до категорії декларацій «перед звільненням», - пише rio-berdychiv.info.

  У графах «Сім’я» та «Об’єкти нерухомості» ніяких змін, порівняно з попередніми деклараціями, не відбулось. Як і раніше, вони з дружиною живуть у Бердичеві у будинку, який займає дві земельні ділянки по 10 соток, а в Гришківцях (тобто, через дорогу від свого будинку) на дружину оформлено ще 16 соток (городик, садочок, копанка тощо).

  Будинок так само офіційно належить меншій дочці колишнього мера, і вона в усній формі дозволила батькам там проживати. Сама ж донька живе у Києві і займається там бізнесом, здає в оренду власну нерухомість. Вона ж зробила в цьому році своєму батьку шикарний подарунок – електромобіль Ніссан Ліф 2013 року випуску вартістю 200 тисяч гривень. Він додався до автомобіля Тойота Кемрі, який, за документами, подарував йому в минулому році брат Костянтин.

  Заробітна плата міського голови за 11 місяців цього року склала 717 тисяч 794 гривні (в минулому році за 12 місяців було 520 тисяч), очевидно, до звичайної зарплати ще додалась якась вихідна допомога. І разом з пенсією в 111 тисяч за 11 місяців (в минулому році за 12 місяців була 117 тисяч) та подарунком доньки і виходить мільйон.

  Взагалі, якось не зовсім справедливо влаштовано в цьому світі. Молодим спеціалістам, у яких ще житла немає, і дітей треба піднімати, і розважитись ще охота – мінімальна зарплата, а чиновникам-пенсіонерам, у яких і житло давно є, і діти роз’їхались – вихідна допомога в сотні тисяч...

  P.S. На сесію нового скликання не вносилось в порядок денний питання про встановлення надбавок до зарплати міському голові (від яких залежить і зарплата заступників), хоча такий проект рішення був підготовлений і оприлюднений на Офіційному сайті. Побачимо, чи вдасться новому меру відмовитись від такої спокуси...

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework