За скоєні злочини перед законом відповідатимуть двоє учасників терористичної організації «ДНР», оголошених у міжнародний розшук 

За скоєні злочини перед законом відповідатимуть двоє учасників терористичної організації «ДНР», оголошених у міжнародний розшук 

  15 грудня, у межах процесуального керівництва,  Житомирською обласною прокуратурою скеровано до суду два обвинувальні акти у кримінальних провадженнях, які розслідувало УСБУ в області, стосовно двох осіб – учасників терористичних організацій, обвинувачених в участі у діяльності незаконних збройних формувань (ч.1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 КК України).

   Як нещодавно повідомлялося, двом фігурантам справи, уродженцям Донецької області, 1964 та 1993 років народження, інкримінують скоєння низки злочинів (досудове розслідування стосовно ще одного триває).

  Установлено, що обвинувачені тривалий час, з 2014 року – дотепер, як учасники терористичних організацій, у складі незаконних збройних формувань, здійснювали збройні напади на установи органів місцевого самоврядування, будівлі правоохоронних та державних органів.

  Стороною обвинувачення зібрано докази також стосовно їхньої безпосередньої активної участі у бойових діях проти військовослужбовців та правоохоронців, задіяних в антитерористичній операції та операції Об’єднаних сил.

  У ході досудового розслідування осіб оголошено у міжнародний розшук та судом винесено ухвали про їх затримання для обрання запобіжних заходів у виді тримання під вартою.

  Кримінальне провадження розслідувалося слідчим відділом УСБУ в області у формі спеціального досудового розслідування.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework