На Житомирщині взяли під варту чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні малолітньої дитини

На Житомирщині взяли під варту чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні малолітньої дитини

  26 грудня Бердичівський міськрайонний суд взяв під варту 36-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 8-річної дівчинки. У разі визнання вини в інкримінованому злочині чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.

   В коментарі Суспільному головна спеціалістка із забезпечення зв’язків зі ЗМІ Інна Плесна розповіла, що 26 грудня слідчий суддя Бердичівського міськрайонного суду розглянув клопотання поліції про взяття під варту 36-річного жителя Бердичева, якого підозрюють у зґвалтуванні дитини віком до 14 років.

  Чоловіка підозрюють в тому, що протягом серпня-грудня 2020 року він за місцем свого проживання систематично вчиняв дії сексуального характеру щодо 8-річної дівчинки. Інна Плесна каже, що підозрюваний на судовому засіданні спочатку відмовлявся надавати будь-які пояснення, проте згодом частково відповів на питання державного обвинувачувача і свого захисника. За словами чоловіка, він має постійне джерело заробітку, допомагає хворому батькові, а ще опікується безпритульними тваринами і не збирається переховуватися від слідства та чинити вплив на потерпілу і свідків.

  Про підозрюваного відомо, що він раніше не судимий, за місцем проживання характеризується позитивно, на обліку у нарколога не перебуває. Даних про наявність чи відсутність у нього будь-яких психічних захворювань наразі немає.

  Разом з тим, сторона захисту не скористалася правом викликати на допит батька підозрюваного чоловіка, говорить Інна Плесна.

  Розглянувши клопотання, суд дійшов висновку про обґрунтованість підозри, яку підтверджують зібрані докази, та виніс ухвалу про застосування до чоловіка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою протягом 60 діб без права внесення застави. У разі визнання винним в інкримінованому злочині, чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

  Протягом п’яти днів ухвала може бути оскаржена у Житомирському апеляційному суді.

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework