У Новий рік без боргів: які райони Житомирщини найкраще розраховуються за газ

  У Житомирській області спостерігається непроста ситуація з розрахунками побутових споживачів за природний газ. Так, понад 70% клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збуту» мають протерміновані платежі. Найбільше боргів у великих містах: Житомир, Бердичів, Новоград-Волинський та Коростень.

   Проте є й дисципліновані споживачі блакитного палива. У селах Ягнятин та Заріччя Ружинського району майже 100% рівень розрахунку за газ від населення. Також високим рівнем відповідальності та платіжної дисципліни вирізняються жителі сіл Безпечна та Бабушки Чуднівського району.

  ТОВ «Житомиргаз Збут» дякує всім, хто вчасно здійснює розрахунки за спожитий енергоресурс. Адже саме від відповідального ставлення до своїх зобов’язань з боку споживачів та своєчасної оплати залежить стабільність газопостачання всього регіону.

  Нагадаємо, що у грудні ТОВ «Житомиргаз Збут» запрошує всіх клієнтів до участі у передноворічній акції «Виграй 1000 грн на газ або теплі подарунки». За умовами акції кожен, хто сплатить «Рекомендовану суму» у рахунку за газ до 30 грудня 2020 року автоматично стане учасником розіграшу.

  Серед призів:

  • 10 сертифікатів по 1000 грн на газ;
  • 10 термокружок;
  • 10 пледів.

  Акція триває з 5 до 30 грудня 2020 року. Переможців буде обрано 31.12.2020 за допомогою сервісу random.org.

  Суми, зазначені у сертифікатах, будуть автоматично зараховані на особові рахунки переможців і відобразяться як переплата.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework