Міжнародна технічна допомога. Житомирський прикордонний загін отримав інженерну техніку

Міжнародна технічна допомога. Житомирський прикордонний загін отримав інженерну техніку

  Інженерне облаштування державного кордону та прилеглої до нього місцевості є одним із головних складових його надійної охорони.

   Адже саме інженерна складова допомагає охоронцям кордону фіксувати протиправні діяння, попереджати підготовку до них, а також значно ускладнює злочинним елементам здійснення протизаконних дій на кордоні. Безперечно, забезпечити стале інженерне облаштування держрубежу неможливе без використання відповідної техніки.

  Державна прикордонна служба України розвиває міжнародну співпрацю, в рамках якої прикордонники Житомирського загону отримали допомогу від товариства «Excelor Holding Group (LLC)». Допомога була надана відповідно до реалізації спільного з Європейським Союзом проекту міжнародної технічної допомоги «Надання обладнання для забезпечення безпеки та демаркації державного кордону між Білоруссю та Україною; спеціалізовані транспортні засоби та обладнання для робіт з демаркації кордону».

  Прикордонники отримали трактор Landini 5-120 та подрібнювач гілок Rinieri TRK 200 загальною вартістю понад 50 тис. євро.

  Зауважимо, що надана технічна допомога буде використовуватись для проведення демаркаційних робіт та інженерного облаштування українсько-білоруської ділянки кордону.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework