Поліцейські виявили нарколабораторію у квартирі житомирянина. ФОТО

Поліцейські виявили нарколабораторію у квартирі житомирянина. ФОТО

  Оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю отримали і перевірили інформацію про те, що в одному з домоволодінь обласного центру функціонує нарколабораторія.

   – У приватному будинку проживає 39-річний чоловік. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Ми володіли відомостями про те, що він налагодив за місцем проживання незаконне виробництво психотропних речовин синтетичного походження і у результаті низки оперативних перевірок ця інформація підтвердилась, - прокоментував начальник регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ Вадим Савчук.

  У рамках розпочатого досудового розслідування поліцейські провели санкціонований обшук у домоволодінні чоловіка. У ході слідчих дій виявили та вилучили красномовні докази протиправної діяльності господаря.

  Серед вилученого – готовий порошок, зовні подібний до амфетаміну, прекурсори, електронні ваги, лабораторне обладнання та хімічні реактиви, інші речі, які використовувались для виготовлення психотропу.

  Вилучені приладдя та компоненти, а також готовий порошок наразі направлені на експертне дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

наркотики1

наркотики1

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework