У Житомирі подешевшав тест на коронавірус

У Житомирі  подешевшав тест на коронавірус

  В зв’язку з встановленням у вірусологічній лабораторії найсучаснішого автоматичного обладнання для екстракції нуклеїнових кислот та постановки полімеразної ланцюгової реакції, яке знижує витрати на проведення досліджень та підвищує якість і швидкість їх виконання, ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» з 13.01.2021р. знижує ціну ПЛР-тестування на SARS-CoV-2 з 856.17 грн до 696.52 грн .

   ПЛР-тестування на COVID-19 проводиться у вірусологічній лабораторії, яка являється єдиною та головною лабораторією в області, що підтверджує якість досліджень та результати усіх інших лабораторій нашої області, - повідомляє Житомирський ОЛЦ.

  В лабораторії працюють висококваліфіковані спеціалісти на чолі з завідувачкою лабораторії, кандидатом біологічних наук Бояльською О.Г., яка має багато наукових статтей в галузі вірусології, бере участь у різних міжнародних та регіональних конференціях, симпозіумах, що сприяє постійному удосконаленню знань та впровадження їх в практичну діяльність лабораторії.

  Установа готова до співпраці та гарантує адекватну ціну на дослідження та високу якість його виконання, зняття з самоізоляції через програму «Дій вдома», результат аналізу на англійській мові, конфіденційність інформації.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 14/01/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework