У Бердичеві судили молодика, який випив горілку замість води та сів за кермо

У Бердичеві судили молодика, який випив горілку замість води та сів за кермо

  Понад 10 тисяч гривень штрафу та рік без права керувати транспортним засобом – таке покарання отримав 21-річний водій із Бердичівського району, якого суд нещодавно визнав винним у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 КУпАП.

   Про це інформує Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області, передає subota.online.

  Під час розгляду справи було встановлено, що близько третьої ночі у листопаді 2020-го цей молодий чоловік по вулиці Європейській у Бердичеві керував «Опелем», перебуваючи у нетверезому стані. Огляд, проведений правоохоронцями на місці події, із використанням приладу «Драгер» показав наявність у керманича 1,47 проміле алкоголю.

  “На суді молодик визнав свою вину, повідомив, що на батьковому автомобілі їздив на свято до сестри. Там було багато гостей, бігали діти, було душно, тож він попросив води. Однак, діти переплутали стакани і замість води він випив ковток горілки, після чого одразу вирішив їхати додому. У скоєному водій розкаявся, зазначив, що сп’янів так швидко, бо майже рік до події взагалі не вживав спиртного.

  Вина чоловіка у скоєнні інкримінованого адміністративного правопорушення, окрім його пояснень, підтверджується також даними протоколу про адмінправопорушення, результатом огляду на стан сп’яніння, письмовими поясненнями свідків тощо. Після оцінки досліджених доказів суд дійшов висновку про доведеність винуватості водія у керуванні автівкою у нетверезому стані та наклав на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із позбавленням водійського посвідчення на один рік“, – йдеться у повідомленні.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework