Влада Житомира продала баптистській церкві за 2,5 млн грн приміщення колишньої котельні біля Житнього ринку

Влада Житомира продала баптистській церкві за 2,5 млн грн приміщення колишньої котельні біля Житнього ринку

  Об’єкт малої приватизації – будівля культової та релігійної діяльності за адресою: м.Житомир, вул. Київська, 60 загальною площею 404,6 кв.м. приватизовано 30 грудня 2020 року шляхом викупу – релігійною організацією «Релігійна громада церкви Євангельських християн-баптистів «Компас» м. Житомир Житомирської області.

   Про це 30 грудня повідомив сайт міської ради, інформує zhitomir.info.

  «Ціна продажу об’єкта приватизації з урахуванням поліпшень становить 2 595 509 грн, в тому числі ПДВ, вартість невід'ємних поліпшень, здійснених орендарем 696 727 грн, ціна продажу будівлі культової та релігійної діяльності, зменшена на суму компенсації невід’ємних поліпшень, в розмірі 1 898 782 грн, в тому числі ПДВ, підлягає сплаті орендарем за об’єкт приватизації», - йдеться у повідомленні.

  Керує церквою «Компас» військовий капелан Василь Поворознюк, який разом з членом міськвиконкому Андрієм Ковальовим є засновником благодійного фонду «Компас-Житомир».

  Зазначимо, приміщення колишньої котельні площею 404,6 кв.м, яке знаходиться на балансі КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради, було у списку об’єктів, що підлягали приватизації ще в 2019 році й залишилося у списку об’єктів, які можна приватизувати в 2020 році. Орендарі можуть викупити комунальну нерухомість без конкурсу, якщо зроблять в орендованих приміщеннях «невід’ємне поліпшення» на щонайменше 25% від оціночної вартості майна.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework