«Нагріли руки» на оформленні автомобілів: Двох посадовців  митного поста судитимуть за зловживання

«Нагріли руки» на оформленні автомобілів: Двох посадовців  митного поста судитимуть за зловживання

  Житомирською обласною прокуратурою, у межах процесуального керівництва, затверджено та скеровано до суду обвинувальні акти у кримінальних провадженнях стосовно ще двох посадових осіб підрозділу регіонального митного поста у місті Житомирі (стосовно двох інших посадовців обвинувальні акти було скеровано 30.12.2020).

   Двох фігурантів справи обвинувачують у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам  на суму 1, 6 млн грн (ч.2 ст.364 КК України).

  Як повідомлялося раніше, четверо посадовців, діючи в інтересах приватного товариства, протягом 2017-2018 років «провернули» незаконні оборудки на загальну суму 3,7 млн грн.

  Зокрема, неодноразово оформляли вантажні автомобілі, використовуючи документи з недостовірними відомостями стосовно року випуску та дати їх першої реєстрації (задокументовано факти незаконного оформлення 21 транспортного засобу).

  Досудове розслідування проводило територіальне управління Державного бюро розслідувань, що у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу УСБУ в Житомирській області.

  Справи  розглядатиме Житомирський районний суд.

  Публічне обвинувачення підтримуватиме Житомирська обласна прокуратура.

  Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному  покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 19/01/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework