У селі під Житомиром відремонтують сквер за 2,7 млн грн, на відміну від конкурентів переможцю тендера дозволили виправити помилки

У селі під Житомиром відремонтують сквер за 2,7 млн грн, на відміну від конкурентів переможцю тендера дозволили виправити помилки

  Станишівська сільська рада має намір укласти угоду з ПП “Будівельно-монтажна фірма “Майстер” на реконструкцію скверу за 2,7 млн грн.

   Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro, - інформує zhitomir.info.

  Ремонт скверу заплановано в селі Піски, що неподалік Житомира, роботи потрібно закінчити до кінця серпня наступного - 2022-го, року.

  За умовами тендерної документації, переможець відкритих торгів має провести підготовчі роботи: звалити дерева, корчувати пні, очищення ділянки від сміття; провести демонтажні та земляні роботи, улаштувати основи тротуарів, посадити дерева та кущі, поставити лавки та урни, провести кабельну лінію електроосвітлення.

  Очікувана вартість закупівлі становила - 3,1 млн грн. В результаті тендеру ціна знизилася на 15%.

  На тендер було подано п’ять пропозицій, три з них за результатами торгів виявилися дешевшими від ціни фірми-переможця. Але тендерний комітет відхилив їх через невідповідність тендерній документації.

  Так, пропозицію ФОП Демків Євген Євгенійович відхилили, зокрема через невідповідності у довідці про наявність машин та механізмів для виконання робіт, а також через те, що в дефектному акті перевезення сміття зазначено в кількості 467,2845 т замість 468,2845 та подібні недоліки.

  Пропозицію ФОП Привика Ігор Святославович відхилили через відсутність у підсумковій відомості такого матеріалу як плити бетонні тактильні 300х300х60 та інше.

  ПП “Компанія РОС” відхилили через зазначення в кошторисі одиниці виміру замість метр квадратний - метр кубічний.

  У документації ПП “Будівельно-монтажна фірма “Майстер” тендерний комітет також знайшов невідповідності, однак надав можливість упродовж 24 годин виправити помилки: надати нову довідку із правильним зазначенням машин та копії документів, що підтверджують право власності або користування.

  18 січня Станишівська сільрада опублікувала намір підписати угоду з ПП “Будівельно-монтажна фірма “Майстер”.

  Ціни на будматеріали переможця торгів відповідають середнім цінам на ринку.

 Приватне підприємство будівельно-монтажна фірма «Майстер» зареєстроване в Житомирській області, село Вереси, вулиця Поліська, 2. Спеціалізується фірма на монтажі водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування, статутний капітал - 0 грн. Власником фірми є Валерій Михайлович Яценко.

  За даними “Прозорро”, з 2017 року фірма отримала держзамовлень на 15,19 млн грн.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework